The best refurbished gets.

Onze visie is om de mening ‘nieuw is beter‘ uit te dagen. Dit is ook precies wat we doen. Met bijna geen zichtbare verschillen met nieuwe hardware en tot wel 60% voordeel in aanschaf is Approved Selection de logische keuze voor ieder bedrijf en elke consument. Want wees eerlijk: een product is alleen nieuw zolang het nog in de verpakking zit. Ontdek meer over Approved Selection en wat het jou te bieden heeft.

Waarom nieuw niet beter is.

Van je huis, auto, fiets of meubilair ben je misschien niet de eerste eigenaar. Hoe zit dat met je hardware?
Wat nu als wij je vertellen dat Approved Selection een betere keuze is dan nieuw? Approved Selection is speciaal geselecteerde, gebruikte hardware die voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. De hardware wordt gecheckt op 18 punten door ons team van refurbishing experts. Het heeft weinig cosmetische schade, is van buiten en van binnen volledig schoongemaakt, de data is gecertificeerd verwijderd door Blancco en wordt volledig getest. Daarnaast wordt de hardware met zorg verpakt.
Omdat Approved Selection hardware een tweede leven krijgt, verkleint het kopen ervan de CO2 voetafdruk, terwijl jij een hoop geld bespaart!


 • Met Approved Selection bespaar ik €100.000 per jaar op mijn IT-kosten.
  M. Brink
 • Pas op voor imitators, want er is maar één Approved Selection.
  A. Johanson
 • Approved Selection zorgt ervoor dat ik 20% van mijn IT-budget bespaar, wat ik voor extra apparatuur kan gebruiken.
  R. Visser
 • Wij vinden het milieu erg belangrijk. Met Approved Selection hebben wij verantwoord toch de beste kwaliteit.
  S. Paddington

The best refurbished gets.

 • ✔ Uitgebreide 18 punten kwaliteitscheck
 • ✔ Recente hardwaremodellen
 • ✔ Volledig aan te passen configuratie
 • ✔ Legitiem besturingssysteem (Microsoft Authorised Refurbisher)
 • ✔ Garantie uit te breiden tot 5 jaar
 • ✔ Bespaar tot 60% op aanschafkosten
 • ✔ Verkleint je CO2 voetafdruk
 • ✔ Meer dan 24 jaar refurbishing ervaring
 • ✔ Draagt bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Al onze Approved Selection computers zijn geinstalleerd met authentieke Microsoft Windows. Deze licentie functioneert als basis om in al je behoeften te voorzien. Daarnaast kunnen we je beschermen met onze gratis beschermende software tegen virussen.

Meer over MAR.

Hoe we Approved Selection maken.

Alleen de beste hardware krijgt het logo van Approved Selection, na een zorvuldige selectie en controle op achttien punten. Dit proces begint altijd met het controleren van de fysieke conditie. Alleen de hardware met weinig tot geen cosmetische schade krijgt het logo van Approved Selection.

Na deze controle wordt alle mogelijke vuil en data professioneel verwijderd. Kappen en standaards worden indien nodig vervangen of opnieuw geverfd. De werking van de hardware wordt zorgvuldig gecheckt en kapotte of ontbrekende delen worden vervangen door nieuwe.

Als dit klaar is, wordt de hardware in speciale Approved Selection dozen verpakt. Deze doos kan een val tot 2,5 meter opvangen zonder de inhoud te laten beschadigen. Dit is hoe we onze kwaliteit garanderen.

Wanneer je kiest voor Approved Selection help je de CO2-voetafdruk te verkleinen. Voor elke refurbished machine hoeft geen nieuwe te worden geproduceerd.

Wees verantwoord.

De Approved Selection familie.

Approved Selection bestaat uit drie varianten: Approved Selection ONE, Approved Selection en Approved Selection Budget. Alledrie de varianten bevatten de beste kwaliteit refurbished hardware van de markt, gecontroleerd op meer dan achttien punten. Deze varianten bevatten slechts kleine verschillen. Vergelijk het zelf.

Overtuigd?

Approved Selection is beschikbaar bij verschillende leveranciers.


Verkooppunten Approved Selection

Meer informatie?

Laat een bericht voor ons achter.


Your name
Your e-mail
Message