Jouw hardware is meer waard dan je denkt.

Heb jij of heeft jouw klant oude hardware waar je vanaf wilt? Bij Approved Selection hebben we de expertise, ervaring en middelen om dit goed en veilig te regelen. In de meeste gevallen heeft jouw oude hardware nog waarde. Dit zijn de vijf redenen waarom je ons in moet schakelen.

1

WaardeScan.

We voeren zo snel mogelijk en kostenloos een waardescan uit op basis van jouw wensen, eisen en hardware. Email trade-in@approvedselection.com en ons terugkoop-team gaat voor je aan de slag. Wanneer zij jouw hardware hebben beoordeeld, zijn zij in staat jou te vertellen wat jij kunt verwachten te ontvangen.

Fact

Jouw oude hardware kan meer waard zijn dan je denkt. Raadpleeg een ValueScan en je weet het zeker. Toegenomen waarde. Dit is wat Approved Selection uniek maakt.

2

Zorgeloze verwijdering.

We verzekeren je dat de hardware wordt verzameld op een plaats en tijd naar keuze. Van het verzamelen van de hardware tot het demonteren ervan. Laat ons je wensen weten en wij regelen de rest.

Fact

Jouw oude hardware eindigt niet op straat of bij het vuilnis - het wordt veilig vervoerd en opgeslagen.

3

Gecertificeerde data verwijderaar.

Data op oude hardware moet natuurlijk nooit zomaar in iemand anders' handen vallen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van data en gebruiken Blancco voor dit proces. Blancco is erkende software die de harde schijf van A tot Z herschrijft. We bieden je 100% garantie dat de data niet langer op de harde schijf staat, in de vorm van een certificaat. We verwijderen ook alle eigenschappen, inclusief de data en stickers, tags en labels. Indien gewenst, kunnen wij dit ook voor je doen op je werklocatie.

Fact

Jouw data is permanent verwijderd en het is onmogelijk voor de nieuwe eigenaar om de data van de vorige gebruiker te traceren.

4

Verantwoordelijk.

Wat we ook doen aan jouw oude apparatuur bij Approved Selection, je kunt er altijd zeker van zijn dat het een verantwoordelijke en milieuvriendelijke oplossing is. Wanneer de oude hardware niet langer bruikbaar is, regelen wij dat dit veilig verwijderd wordt. We zijn altijd op zoek naar kansen voor recycling, met als doel verspilling zo veel mogelijk te verminderen. Dit betekent dat de apparatuur refurbished wordt om te beginnen aan een tweede leven, of dat bruikbare delen worden herbruikt voor andere apparatuur.

Fact

Door Approved Selection in te schakelen om van je oude hardware af te komen, werk je op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier.

5

Oud wordt nieuw.

Als je oude hardware nog in goede conditie verkeert, verzekeren we je dat klanten die op zoek zijn naar een beter, meer verantwoord en goedkoper alternatief, ervan gaan profiteren. Denk hierbij aan scholen, stichtingen, goede doelen, maar ook aan meer en meer bedrijven die de waarde inzien van het aanschaffen van hardware die is gerecycled. Natuurlijk worden niet alle refurbished computers uiteindelijk Approved Selection, maar ook 'gewone' refurbished computers zijn goed voor de kleinere budgetten. Wat de uiteindelijke kwaliteit van de hardware ook wordt, maakt niet uit. We verwijderen altijd alle data, vervangen kapotte delen en vernieuwen wat nodig is, zodat de hardware klaar is voor een tweede leven.

Fact

Je oude hardware wordt gerecycled of hergebruikt als Approved Selection of 'gewone' refurbished hardware. Dit betekent dat je verantwoord bezig bent.